Ce alimente conțin probiotice

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Probioticele, ”bacteriile bune”, au efecte benefice asupra procesului de digestie, dar ajută şi la întărirea sistemului imunitar slăbit. Pe rafturile farmaciilor se găsesc numeroase suplimente care conțin probiotice, dar acestea sunt conținute, în mod natural, și de anumite alimente.

ce alimente contin probioticePentru cei care doresc să-și „bombardeze” organismul cu aceste substanțe și nu să apeleze la cele din farmacii, le spunem că pot găsi probiotice în iaurt – preferabil cel de casă, chefir, brânzeturi, varza murată, sos de soia fermentat (miso), microalge (spirulina, chlorella), ciocolată amăruie, măsline în saramură, cereale integrale, fulgi de ovăz, laptele de soia.

Așadar, alegeți să consumați aceste alimente pentru suplimentarea porției zilnice de probiotice, iar organismul dumneavoastră va avea puterea necesară pentru a trece mai ușor peste anumite afecțiuni.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *