Colostrum cu probiotice

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Orice mamă știe că laptele matern, din primele 48 de ore după naștere poartă numele de colostru, și este considerat, pe drept cuvânt, ”aurul lichid”. Printre alte substanțe conținute de acesta, la loc de cinste sunt și probioticele, care au efecte remarcabile asupra stării de sănătate. Astfel, acestea reprezintă un adevărat scut împotriva infecțiilor, ajutând la funcționarea corespunzătoare ale sistemului imunitar. Nu este de mirare că au apărut pe piață și suplimente pe bază de colostrum cu probiotice, care pot fi administrate și adulților.

Colostrum cu probioticePrin administrarea de colostrum cu probiotice, flora intestinală este ajutată să se dezvolte corespunzător, se reface mucoasa intestinală, se diminuează semnificativ balonările, indigestiile, flatulența, constipația, colicile bebelușului. De asmenea, are un efect remarcabil atunci când este administrat pe perioada tratamentului cu antibiotice sau cu corticosteroizi. Cicatrizarea mai rapidă a rănilor, dar și controlul nivelului glicemiei – în special în cazul copiilor ale căror mame au dezvoltat diabet în timpul sarcinii sunt alte reacții pozitive înregistrate în urma consumului de colostrum cu probiotice.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *