Probiotice pentru candida

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Studii recente au demonstrat că administrarea de probiotice nu ar trebui sa lipseasca din tratamentul candidozei. Acestea întăresc imunitatea, modifică aciditatea gastrică și consumă din nutrienții candidei, ceea ce le face un aliat de nădejde atunci când vine vorba de tratamentul acestei infecții.

probiotice candidaAtunci când vrei să scapi de această neplăcere, unul dintre remedii este să consumi zilnic pe stomacul gol alimente care conțin probiotice, iar iaurtul de casă este cel mai indicat în acest caz. Atenție însă, nu îl combina cu alte alimente. De asemenea, pentru un efect mai mare, poți alege să consumi, în același timp, și suplimente cu probiotice existente în farmacii. De reținut doar că nu te trata ”după ureche”, ci apelează la sfatul unui medic, care va ști să îți recomande tratamentul potrivit, astfel ca pe viitor să nu te mai confrunți cu aceste probleme neplăcute.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *