Probiotice pentru constipație

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Nu există persoană care, de-a lungul vieții, să nu fi suferit, măcar o dată, din cauza unui episod de constipație. Cauzele producerii acestuia sunt dintre cele mai diverse, iar dintre acestea le menționăm pe cele mai întâlnite: hidratarea necorespunzătoare, administrarea de anumite medicamente, consumul unor alimente, stresul, dar și anumite probleme medicale.

probiotice constipatieÎn încercarea de a scăpa de această jenantă problemă, prima soluție a fost să apelați la anumite ceaiuri sau medicamente cu efect laxativ. Cu toate acestea, probioticele vă vin de ajutor și în acest caz și vă pot oferi soluția problemei. ”Bacteriile bune”, cum sunt numite probiotice, sunt cele care vă mențin sănătatea intestinului și vă pot ajuta atunci când vine vorba de constipație. Introduceți în stilul dumneavoastră alimentar consumul zilnic de iaurt, kefir, chiar și murături în saramură sau varză acră. Dacă aceste alimente nu vă sunt pe plac, atunci puteți ”face rost” de probiotice prin consumul de suplimente existente în rafturile farmaciilor.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *