Probiotice pentru diaree

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Vara este probabil anotimpul în care se produc cele mai multe episoade diareice, în special în rândul copiilor. Nici adulții nu sunt scutiți de această neplăcere, cauzate în special de nerespectarea regulilor de igienă și de siguranță alimentară.

probiotice diareeÎn încercarea de a scăpa de această problermă stânjenitoare, priobioticele vă vin în ajutor, grație conținutului lor, bogat în microorganisme de tip Lactobacillus şi Bifidobacterium, care sunt recunoscute pentru faptul că  reduc riscul de a contracta gastroenterita estivală. Chiar și când diareea s-a instalat deja, probioticele ajută flora intestinală să se refacă mai rapid, așa că veți scăpa mai repede de neplăcuta afecțiune. De asemenea, un studiu recent încheiat a demonstrat că probioticele pe bază de Lactobacillus helveticus şi Lactobacillus rhamnosus sunt eficiente pentru a preveni diareea cauzată de Clostridium difficile, una dintre cele mai dificil de tratat, după cum probabil v-ați dat seama.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *