Probiotice Jarro-Dophilus

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Jarro-Dophilus+FOS de la Secom este aliatul dumneavoastră de nădejde atunci când vă doriți întărirea sistemului imunitar sau doar echilibrarea florei. Grație substanțelor conținute, probioticele Jarro-Dophilus+FOS vin în ajutor atunci când vă ”luptați” cu infecții cu E. coli, candida sau alte infecții vaginale, urinare, digestive și cutanate.

probiotice jarroDe asemenea, pot fi administrate și în alte probleme, cum ar fi cele de constipație, balonare, flatulență, diaree, indigestie și sindrom de intestin permeabil. Reducerea intoleranței la lactoză poate fi obținută tot cu ajutorul acestor probiotice. Pentru a realiza cât de puternice sunt, vă spunem că aceste probiotice conțin, potrivit secom.ro, ”3.4 miliarde de bacterii benefice pentru organism; 6 tulpini patentate, 4 Lactobacillus și 2 Bifidobacterium, pentru acțiune eficientă pe cât mai multe tipuri de agenți cu efect dăunător, precum și adaos de fibre solubile, pentru potențarea efectelor bacteriilor benefice și pentru acțiune eficientă inclusiv la nivelul colonului”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *