Probiotice pentru câini

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Un vechi proverb românesc spune: Câinele este cel mai bun prieten al omului. De aceea, stăpânii de câini au grijă de prietenii lor necuvântători așa cum se cuvine, și nu se limitează doar la a-i plimba, spăla sau asigura hrana. Recunoscute pentru efectele lor benefice, probioticele pot fi introduse cu success și în alimentația acestora.

Potrvit celor de la Royalcanin.ro, ”în prezent, în Europa sunt aprobate spre utilizare ca aditivi în hrana completă pentru pisici și câini două tulpini de probiotice: Lactobacillus acidophilus și Enterococcus faecium”. Avantajul unei hrane pentru câini, îmbogățită cu probiotice, se referă la faptul că în acest fel patrupedul primește constant acele substanțe, ”bacteriile bune”, care îi asigură un sistem imunitar puternic, ceea ce îl face să ”lupte” mai ușor cu afecțiunile. Și, din nou, potrivit royalcanin.ro, ”recuperarea câinilor și pisicilor care au suferit de enterită clinică provocată de bacterii poate fi accelerată prin utilizarea unei tulpini speciale de lactobacilli (Lactobacillus acidophilus)”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *