Probiotice picături

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Probioticele, ”bacteriile bune”, așa cum mai sunt ele numite, sunt acele substanțe care să găsesc în mod natural în organismul uman și care îl ajută pe acesta să lupte împotriva infecțiilor – prin stimularea sistemului imunitar, dar ”rezolvă” și anumite probleme ale sistemului digestiv.

probiotice picaturiDe obicei, în farmacii acestea se regăsesc sub formă de capsule, dar mai nou găsim probiotice sub formă de picături. Acestea din urmă au avantajul că pot fi administrate inclusive bebelușilor, iar efectele lor benefice își vor face simțită prezența. Mai mult chiar, un studiu de ultimă oră realizat de oamenii de știință australieni a demonstrat faptul că probioticele picături pot fi folosite cu succes pentru a-i ameliora celui mic dinsconfortul abdominal cauzat de colici. Acestea pot fi administrate celui mic încă din prima zi de viață, au un gust neutru, nu conțin conservanți, zahăr, gluten sau lactoză, și sunt suficiente doar 5 picături pe zi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *